Paardenwelzijn in de praktijk - Freestyle Academy

Het voorjaar is begonnen en de vragen vliegen ons om de oren:

Het leven van een paardeneigenaar gaat niet over rozen, er is ontzettend veel wat je moet weten om je paard gezond te houden en er zijn net zoveel meningen als dat je stalgenoten hebt…

We hebben goed en slecht nieuws. Om maar met het slechte nieuws te beginnen: er is geen standaard antwoord op de meeste vragen en elke paard en elke situatie is uniek. Daarom geloven wij in het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden, zodat je zelf de beste beslissing kunt nemen voor jouw paard. Soms gaat dat tegen het advies van je buurman in. Soms heb je hulp nodig van een expert. Leer herkennen wat wanneer nodig is zodat je minder gaat twijfelen of je het wel goed doet, en anders weet welke experts je in moet schakelen.

De leergang paardenwelzijn geeft je alle handvatten die je nodig hebt om het welzijn en de gezondheid van je paard optimaal te managen. Zowel voor jezelf als voor je leerlingen, omdat je als instructeur ook vaak om advies gevraagd wordt en het fijn is om goed beslagen ten ijs te komen.

Op de pagina over de leergang paardenwelzijn lees je alles over de mogelijkheden om dit voorjaar nog te starten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Freestyle Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders