Altijd je paard begrijpen: Leergang probleempaarden- Freestyle Academy

Altijd het gedrag van je paard begrijpen

Het programma om jouw paard beter te leren kennen én gedragsproblemen te leren oplossen!

Nu beschikbaar, start wanneer het jou uitkomt!

Gezien in o.a:

paard trailerladen probleem steigeren
Geniet jij niet van je paard door angst? Geen zorgen, FSA kan jou helpen!

Begint het onbegrip voor het gedrag van jouw paard steeds toe te nemen?

Wil je niets liever dan elke dag met plezier naar je paard te gaan? Maar merk je dat het je niet gemakkelijk afgaat? Je paard luistert niet, reageert onverwachts en het grootste probleem… die sterke band die je graag wilt ervaren, voel je op dit moment niet. Of loop je zelfs tegen een gedragsprobleem aan…?

Als jij niks verandert,
dan zal het gedrag van jouw paard ook niet veranderen...

Gedragsproblemen

De gedragsproblemen van jouw paard worden alleen maar erger als je er niks aan doet.

Trailerproblemen

Je paard zal je niet meer gehoorzamen, waardoor je je paard niet makkelijk vervoert.

Rijproblemen

Je paard snapt iets niet wat angst oplevert en kan leiden tot een onprettige ervaring.

Elk paard kan nieuw gedrag aanleren...met de juiste benadering

FSA biedt dit programma aan om iedereen te helpen die graag het natuurlijke gedrag van paarden wilt begrijpen, hoe je nieuw gedrag kunt aanleren en zelfs hoe je ongewenst gedrag kunt afleren. Allemaal zodat helder wordt wat normaal is en hoe een probleem ontstaan is, en via welke weg je het zou kunnen oplossen. 

Meer inzicht

Krijg meer inzicht in de gedragsproblemen van jouw paard.

Oorzaak

Ontdek hoe gedragsproblemen ontstaan.

Oplossing

Ontdek hoe je deze gedragsproblemen kunt oplossen.

Beschikbaar, start wanneer het jou uitkomt!

Na dit programma begrijp jij jouw paard beter

Voorkomen van probleemgedrag

Na het volgen van het FSA programma heb jij alle tools in huis om samen met jouw paard de gedragsproblemen op te lossen.

Beschikbaar, je kunt gelijk beginnen met de online module!

Uniek: praktijkdagen

Tijdens de praktijkdagen gaan we met de theorie uit de online module aan het werk. We nodigen elke dag paarden uit die verschillende soorten probleemgedrag vertonen zodat we kunnen laten zien hoe wij daar vanuit het Freestyle systeem mee omgaan. 

Deelnemers mogen (zonder extra kosten) zelf een probleempaard aanmelden hiervoor. De trainingen worden live uitgevoerd op de FSA door Emiel en Chaja, deelnemers zijn daarbij aanwezig als interactief publiek. Er is geen minimaal niveau omdat de deelnemers niet zelf hoeven te werken

Beschikbaar, start wanneer het jou uitkomt!

De 4 praktijkdagen zijn in het voorjaar 2024

Waar bestaat dit programma uit?

E-learning

12 weken een online training met elke week een nieuwe les.

Praktijkdagen

4 praktijkdagen op de mooie locatie van Freestyle Academy te Ruinerwold

In de omgang met mijn hengsten liep ik tegen problemen zoals bijten en dominant gedrag aan. Ik wilde dit graag op een goede en paardvriendelijke manier oplossen maar ook de juiste handvatten mee krijgen zodat ik hier zelf mee aan de slag kon gaan. Dit alles heb ik gevonden bij de Freestyle Academy. Ik weet nu wat ik kan doen en heb geleerd om echt naar een paard te kijken en hierop in te spelen. Elke keer weer krijg ik een duidelijk plan en staat het welzijn van mijn paarden op nummer 1. Een echte aanrader voor iedereen (ook als je geen problemen ervaart met je paard).

Hester portret
Hester Bischot
Internationaal GP en WE amazone, eigenaresse Stal Vreedenburgh

Twijfel je en wil je overleggen, een vraag stellen of langskomen om kennis te maken? Laat dan een berichtje achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Geef hieronder aan wat we voor je kunnen doen. Je mailadres is nodig om te reageren op je bericht, als je liever gebeld wordt mag je ook je telefoonnummer achterlaten. Je wordt niet automatisch ingeschreven voor een nieuwsbrief.

Over Freestyle Academy

Emiel heeft al ruim 30 jaar ervaring met het trainen van paarden, met en zonder gedragsproblemen. Hij verdiepte zich in het natuurlijke gedrag van paarden en de omstandigheden waaronder probleemgedrag zich ontwikkelt.

Meer dan 2000 paarden zijn door hem door de jaren heen getraind, zo is in de jaren 90 het Freestyle trainingssysteem ontstaan. Deze trainingsmethode is voor elk paard begrijpelijk omdat het uitgaat van de taal die paarden onderling met elkaar spreken.

Daarom is Freestyle training super effectief in het oplossen van probleemgedrag en kan Emiel vanuit dit gedachtegoed alle soorten probleemgedrag uitleggen en vaak ook veranderen.

Eigenaar Emiel Voest heeft 30+ jaar ervaring met het trainen van paarden
0 +
paarden met gedragproblemen getraind
0 +
jaar ervaring
0
boeken geschreven

Start elk moment met de online training

Alleen online

€99,-

incl. BTW

E-learning van 12 lessen

Online en praktijk samen

€449,-

€395,-

incl. BTW

E-learning van 12 lessen en 4 praktijkdagen

Let op: deze korting geldt alleen nu als pakket. Mocht je je later aanmelden voor het praktijkgedeelte, betaal je de originele prijs van €55 meer.

Algemene informatie

Veelgestelde vragen

Voor volwassenen die hobbymatig een eigen paard hebben en meer willen leren over het gedrag van paarden. Bijvoorbeeld om gedragsproblemen met je eigen paard op te lossen. Daarnaast kan deze module een hele waardevolle aanvulling zijn voor instructeurs en andere professionals die regelmatig te maken hebben met (probleem)gedrag bij paarden, en die op zoek zijn naar meer handvatten om daar mee om te gaan.

Ben je op zoek naar een quick fix? Of verwacht je dat een paard standaard moet doen wat jij zegt? Dan is dit programma niet geschikt voor jou. Je zult ook tijd in je eigen ontwikkeling moeten stoppen om een goede relatie met jouw paard te vormen.

De e-learning leert je de kennis over paarden en is een goed begin om paarden beter te leren begrijpen. De praktijkdagen raden we wel sterk aan. Dit is de beste manier om in de praktijk mee te maken hoe het gedrag van een paard werkt en hoe je problemen daadwerkelijk kunt oplossen.

Jazeker! Voor €350,- kun je de 4 praktijkdagen bij bestellen. Mocht je al besloten hebben om deel te nemen aan de praktijkdagen, dan raden we aan om het pakket “praktijk en online” te nemen. Je bespaart dan €55,-!

Je leert het natuurlijke gedrag van paarden te begrijpen, zodat helder wordt wat normaal is en hoe er problemen kunnen ontstaan. Zo ontdek je hoe je deze gedragsproblemen kunt oplossen en om nieuw probleemgedrag in de toekomst te voorkomen.

De praktijkdagen worden gehouden op onze mooie Freestyle Academy in Ruinerwold.

Heb je nog vragen?

Laat hieronder je vraag achter en wij komen er zo snel mogelijk op terug!

Freestyle Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders