Niveau 1 + - Freestyle Academy

Je vaardigheden verdiepen met N1+

Het is alweer een tijdje geleden...

Je hebt Niveau 1 gevolgd en bent druk met trainen en lesgeven. Maar hoe lang is het eigenlijk geleden dat je zelf begeleiding hebt gehad om door te ontwikkelen…? Misschien ben je wel hartstikke toe aan:

Waarom blijven ontwikkelen?

Andere mensen helpen is leuk, helemaal als je daar je werk van kunt maken. Maar net zo belangrijk is het om zelf ondersteuning te krijgen in je eigen ontwikkeling. Samen met je paard weer door ontwikkelen, zodat je niet alleen de best mogelijke instructeur bent maar ook blijft genieten van het werk!

0 +
Instructeurs opgeleid
0 +
Jaar ervaring
1 e
Ronde van deze verdieping...

Wie ben jij en waarom doe je wat je doet?

Je hebt een opleiding tot Freestyle instructeur gevolgd omdat je weet dat het anders kan. Elk paard en elk mens heeft net iets anders nodig om optimaal te functioneren, daarom is inspiratie zo belangrijk. Samen groeien met je eigen paard en dat weer doorgeven aan anderen, dat is toch waar het om draait?

Gemiddelde beoordeling van een 10 uit 10!

5,0 / 5,0 op basis van 50+ geverifieerde reviews
5/5

Waarom zou ik de module N1+ willen volgen?

Elke keer als ik met een nieuw paard begin heb ik weer zin in les. En elke keer denk ik: “Nu heb ik het toch al aardig onder de knie”. Zodra ik mijn trainers feedback hoor geven weet ik weer hoe laat het is: ik heb te lang in mijn eentje geprutst. Er zijn foutjes in geslopen, gewoontes die ik af moet leren en dingen die ik over het hoofd zag. 

Hoe fantastisch dat ik dat niet allemaal zelf hoef te ontdekken en dat hulp nooit ver weg is!

 

Herinner je je nog hoe veel je leerde op een lesdag tijdens Niveau 1?  – Moet je je voorstellen hoeveel er nog te ontwikkelen valt nu je een tijdje verder bent en je basis hebt verstevigd ;)

Chaja Kolthoff – Voest

Vrouw houd twee paarden vast

Hoe ziet deze module eruit?

Werken aan je eigen vaardigheid met gelijkgestemden, met de volgende onderdelen:

Loswerken

De basistechnieken, rijtjes en volgordes ken je. Als verdieping focussen we ons 2 hele dagen op de route “van techniek naar gevoel”, zodat je leert om de technieken op een nog vloeiender en natuurlijke manier te gebruiken voor subtiele communicatie met je paard.

Grondwerk

De underdog van Freestyle omdat het de potentie heeft om een saai onderdeel te worden. Totdat we de diepte in gaan met synchroniseren, zijgangen en onvoorwaardelijke gehoorzaamheid onder alle omstandigheden.

Dubbele lange lijnen

De centrumpositie en menpositie zijn bevestigd, maar hoeveel ruimte is er nog om de verticale en horizontale balans van je paard te leren verbeteren? Verzameling, gymnastiseren en zijgangen staan centraal tijdens een verdieping in je techniek aan de dubbele lange lijnen.

Het concrete aanbod

Voor een bak aan inspiratie!

Een compleet programma met veel eigen vaardigheid, techniek, inspiratie en groei. Nieuwe oefeningen en technieken, verdieping in de training en variatie voor je lessen

De nieuwe data komen eraan!

Vanaf september gaan we weer van start met nieuwe groepen voor de opleidingen. Wil je zeker zijn van een plekje en als eerste de nieuwe data van ons ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de wachtlijst!

Freestyle Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders