Hoe ziet jouw loswerkbak eruit? - Freestyle Academy

Hoe ziet jouw loswerkbak eruit?

Hoe ziet jouw loswerkbak eruit…?

Hoe tof zou het zijn als dit een hele normale vraag was, omdat iedereen nu eenmaal regelmatig loswerkt met zijn of haar paard? Nu misschien nog niet het geval maar over een tijdje niet ondenkbaar, gezien het feit dat we bijna de grens van 400 (!) afgestudeerde instructeurs hebben bereikt. Loswerken is een toegankelijke trainingstechniek die iedereen kan leren, en waarmee je op een hele leuke manier de relatie met je paard verbetert.

Thuis oefenen is nog wel eens een issue, want ja die loswerkbak… We leggen onze leerlingen altijd verschillende opties uit en hebben sinds dit jaar ook een instructievideo. Omdat niet iedereen op de FSA komt maar we vinden dat iedereen de mogelijkheid zou moeten hebben om los te werken delen we deze video hier met jou:

Op ons kanaal vindt je inmiddels ook al een behoorlijk aantal video’s met inspiratie om aan de slag te gaan, als je die nog niet had. Ben je eraan toe om écht aan de slag te gaan onder begeleiding? Dan is misschien de basiscursus Freestyle een leuke optie voor je, je vind alle informatie, data en het inschrijfformulier hier: www.emielvoest.nl/basiscursus-fs

Ben je al meer ervaren en heb je zin in een verdieping, of wil je misschien wel gaan lesgeven? Dan kun je kijken of de instructeursopleiding misschien iets voor je is, daarover vind je alle informatie op www.emielvoest.nl/instructeursopleidingen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

FSA komt naar je toe!

Vanaf september gaan we de Niveau 1 instructeurs-opleiding geven op 6 externe locaties. Er is dus altijd een plek bij jou in de buurt! Als je onderstaand formulier invult sturen we je de specifieke informatie persoonlijk toe.

Meer informatie?

Freestyle Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders