De basiscursussen zijn weer open voor inschrijving! - Freestyle Academy

Ruik je het al in de lucht? Voel je de zonnestralen af en toe tussen de wolken door piepen? De eerste krokussen die vrolijk hun kopjes boven de grond steken?

Het voorjaar komt eraan, en dan wordt alles leuker! De paarden staan bij ons alweer een paar weken lekker op de wei, de buitenbaan is weer te gebruiken en je bent niet meer bevroren na een les. En weet je wat het allerleukste is? Na het voorjaar komt de zomer!

We hebben voor dit seizoen weer een aantal basiscursussen* op de planning staan:
• Met eigen paard? -> 3 aaneengesloten dagen in Ruinerwold
• Met een schoolpaard? -> Kootwijkerbroek, Loon op Zand, Pijnacker en Well.

Één cursus is al helemaal vol, voor de andere zijn nog een paar plekken beschikbaar. We hebben dit jaar ook een vervolgcursus, voor mensen die al eerder geweest zijn. Zien we jou dit voorjaar of van de zomer om meer te leren over het Freestyle trainingssysteem?

Je vind alle informatie op deze pagina!

* In de basiscursussen komen altijd de technieken loswerken, grondwerk en dubbele lange lijnen aan bod. Met een eigen paard is het ook mogelijk om de laatste dag te rijden. Deze cursus is specifiek bedoeld voor mesnen die meer willen leren voor hun eigen kennis en vaardigheid. Het is geen opleiding, maar kan wel interessant zijn voor mensen die de instructeursopleidingen (niveau 1, ORUN 2 en ORUN 3 Freestyle) overwegen en op deze manier kennis willen maken met het systeem en de methodiek. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Freestyle Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders