Professionele opleidingen en cursussen - Freestyle Academy Emiel Voest

Altijd je paard begrijpen

Opleidingen en cursussen voor paardenliefhebbers en
(toekomstige) professionals die hun paard beter willen helpen

Bekend van o.a.:

OPLEIDING: Niveau 1

Binnen een half jaar vakkundig met een paard aan de gang vanaf de grond

Opleidingen en cursussen voor paardenliefhebbers! Één concrete opleiding om jezelf te ontwikkelen tot trainer en instructeur.

DE DRIE HOOFDPIJLERS

Natuurlijk gedrag, leervermogen en biomechanica van paarden

Dat zijn de drie pijlers waar de Freestyle methode op gebaseerd is. De kennis en vaardigheden ontwikkelen om op een begrijpelijke manier met je paard om te gaan. Naar een doel toe werken maar ondertussen wel genieten van het proces, zonder stress en frustratie.

CURSUS: BASIS

Toegankelijk kennismaken op jouw niveau

In 3 dagen aan de slag met het Freestyle systeem

LEERGANG: PAARDENWELZIJN

Het kan altijd beter!

Een compleet programma om het welzijnsmanagement van elk individuele paard te optimaliseren

WAAROM FREESTYLE

Of je nu gewoon meer wil leren, samen met je paard wil ontwikkelen of wil groeien als professional: wij denken met je mee!

Op de FSA hebben we een uitgebreid aanbod, met paardenwelzijn als rode draad. Alles wat we doen is gebaseerd op onze missie om de wereld beter te maken voor paarden. Dat doen we door ook voor mensen maatwerk te bieden, want niemand is gelijk. Verwacht van ons dus geen grote groepen, bijzondere eisen aan je paard of verplichte wedstrijdresultaten.

 Iedereen is welkom, we hebben altijd wel iets dat bij je past.

Man houd een paard vast

OVER FREESTYLE ACADEMY

De Freestyle Academy is het opleidingscentrum van Chaja & Emiel Voest

Samen met hun team van ruim 20 docenten hebben ze als missie om paardenwelzijn naar een hoger plan te brengen door middel van training, opleiding en inspiratie.

Emiel Voest ontwikkelde het Freestyle systeem in de jaren ’90 en schreef zijn methode uit in meerdere boeken. Alle opleidingen bij de FSA zijn gebaseerd op dit systeem, dat hij samen met Chaja in de afgelopen 15 jaar verder verdiept heeft.

De bedrijfskundige achtergrond van Chaja en haar sportieve ambities hebben ervoor gezorgd dat het systeem voor alle typen paardenliefhebbers toegankelijk is geworden.

REVIEWS

Wat andere zeggen

Case studie:

Veel mensen die bij ons komen voor ene training of opleiding weten nog niet precies wat ze willen.

Sommigen zijn op zoek naar een betere communicatie met hun eigen paard, anderen willen de mensen en paarden om hen heen helpen. Het mooie van de FSA is dat iedereen welkom is, omdat we binnen het systeem maatwerk kunnen bieden. Dus of je nu vooral jezelf wil ontwikkelen of juist professioneel aan de slag wil met het Freestyle systeem, wij zijn er voor jou.

DE STAPPEN

Hoe zien de volgende stappen eruit als je je aanmeld voor niveau 1:

Stap 1

Na je aanmelding ontvang je direct een kopie van de gegevens die je hebt ingevuld. Binnen 48 uur ontvang je een persoonlijke bevestiging en toelichting op de vervolgstappen.

Stap 2:

Zodra we alle informatie hebben uitgewisseld krijg je toegang tot de online leeromgeving van Niveau 1 en kun je alvast de video’s bekijken.

Stap 3

3. In de periode vóór de start van je praktijklessen krijg je van ons regelmatig per mail aanvullende informatie zodat je goed voorbereid bent. We zijn daarnaast altijd beschikbaar voor vragen of extra overleg.

KLAAR OM JE PAARD TE BEGRIJPEN?

Meld je direct aan of plan een intake gesprek in!

We kijken er naar uit je binnenkort te spreken

Freestyle Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders