NRTO en STAP - Freestyle Academy

NRTO en STAP

De FSA heeft kwaliteit hoog in het vaandel en is daarom lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Het keurmerk dat hierbij hoort geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder. Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut.

Zo werkt de FSA volgens de gedragscode en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Deze kunt u terugvinden op de website van het NRTO: https://www.nrto.nl/kwaliteit/algemene-voorwaardenhttps://www.nrto.nl/partnerorganisaties/kwaliteitslabels_en_keurmerken/gedragscodes/

De FSA heeft voor het volgen van de NRTO richtlijnen gekozen vanwege de focus op en bewaking van kwaliteit. De FSA stelt zich dan ook dienstbaar en kwalitatief verantwoord op door de NRTO richtlijnen te volgen.

In het najaar van 2022 verwachten wij alle procedures rondom het STAP-budget afgerond te hebben en kunnen studenten die bij ons een opleiding volgen in aanmerking voor het STAP-budget. Zodra dit voltooid is wordt deze pagina up to date gemaakt.

Scroll naar top
Freestyle Academy draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches