NRTO en STAP - Freestyle Academy

NRTO en STAP

De FSA heeft kwaliteit hoog in het vaandel en is daarom lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Het keurmerk dat hierbij hoort geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder. Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut.

Zo werkt de FSA volgens de gedragscode en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Deze kunt u terugvinden op de website van het NRTO: https://www.nrto.nl/kwaliteit/algemene-voorwaardenhttps://www.nrto.nl/partnerorganisaties/kwaliteitslabels_en_keurmerken/gedragscodes/

De FSA heeft voor het volgen van de NRTO richtlijnen gekozen vanwege de focus op en bewaking van kwaliteit. De FSA stelt zich dan ook dienstbaar en kwalitatief verantwoord op door de NRTO richtlijnen te volgen.

Vanaf december 2022 voldoet de FSA aan alle criteria om het STAP-budget aan te vragen voor diverse opleidingen uit het aanbod. Hierbij worden de toetsingscriteria toegepast die bepalen welke opleidingen binnen deze subsidie passen. Als je hier vragen over hebt kun je ten alle tijden contact opnemen.

Scroll naar top
Freestyle Academy draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches