Ondernemen met paarden - Freestyle Academy

Van paardenmeisje naar ondernemer

Omdat van je passie je werk maken haalbaarder is dan je denkt

Klik op de afbeelding om te beluisteren via Spotify!

Hoe het begon

Jaren geleden studeerde Chaja hippische bedrijfskunde, ze werd toen al getriggerd door het vakgebied van verandermanagement. Door de jaren heen begeleide ze veel (startende) ondernemers en vanuit de Freestyle Academy ontdekte ze hoe weinig kennis en daardoor zelfvertrouwen er is op het gebied van ondernemen. 

Het idee om hier een boek over te schrijven ligt al jaren op de plank. En nu is het moment daar: het eerste manuscript is onderweg en de interviews zijn begonnen. Maar wat zonde om deze waardevolle gesprekken niet ook te delen… Dus: ook een podcast! 

Hoe het verder gaat

De eerste versie van het boek staat inmiddels op papier, nu volgen nog de interviews met starters, hippische ondernemers en experts op bepaalde vakgebieden. Die interviews worden verwerkt in podcasts en praktijkvoorbeelden in het boek. De planning is dat het boek in de tweede helft van 2024 gepubliceerd wordt.
 
Naast podcasts en een boek is er ook begeleiding voor (startende) hippische ondernemers beschikbaar. Als je interesse hebt in 1-op-1 begeleiding of mee wil doen aan de startersclub kun je via onderstaand formulier contact opnemen.
 
Chaja Kolthoff - Voest: 15 jaar ondernemerservaring in de hippische sector

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Laat hieronder je gegevens achter en je krijgt van ons een update zodra er nieuws is!

De nieuwe data komen eraan!

Vanaf september gaan we weer van start met nieuwe groepen voor de opleidingen. Wil je zeker zijn van een plekje en als eerste de nieuwe data van ons ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de wachtlijst!

Freestyle Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders