Aanbod FSA - Freestyle Academy
Vrouw houd twee paarden vast

Ik wil dingen leren met mijn paard

Een keer iets anders doen met je paard, meer ondersteunende technieken vanaf de grond leren en je paard beter leren begrijpen? Wij bieden cursussen zowel op de FSA als op locatie waarin je de technieken van het Freestyle systeem leert. Liever les aan huis? Ook daar hebben we een oplossing voor.

paard trailerladen probleem steigeren

Ik heb een probleem met mijn paard

Je paard wil de trailer niet op, laat zich niet vangen in de wei of vertoont dominant of zelfs aggresief gedrag. Allemaal redenen waardoor je het plezier met je paard kwijtraakt, terwijl je er zo hard voor werkt! Wij hebben jarenlange ervaring in dit gebied en helpen je graag weer op pad.

Ik ben instructeur/trainer of wil dat worden

Ben je al bekend met de Freestyle technieken, of wil je juist je isntructeurs-vaardigheden uitbreiden met nieuwe technieken? Start met de instructeursopleiding in alle Freestyle technieken vanaf de grond, en specialiseer je daarna in de richting van rijden, revalidatie of een andere richting.

Ik wil paarden helpen

Er komt zo ontzettend veel kijken bij gezondheid en welzijn van paarden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Onze overzichtelijke cursussen en leergangen geven inzicht en helpen jou om de wereld voor paarden een beetje mooier te maken. Zowel voor eigen ontwikkeling als professionals.

De nieuwe data komen eraan!

Vanaf september gaan we weer van start met nieuwe groepen voor de opleidingen. Wil je zeker zijn van een plekje en als eerste de nieuwe data van ons ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de wachtlijst!

Freestyle Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders