trailerladen-online - Freestyle Academy

Iedereen kan leren trailerladen

Leer binnen een uur hoe je dat het beste aan kunt pakken en waar je allemaal op moet letten

Een online training waarin je alle basisvoorwaarden, voorbereidende oefeningen en tips leert die je nodig hebt om je paard te leren trailerladen.

En kom je er nog niet uit? Dan kunnen we je verder helpen!

Wij zijn ervan overtuigd dat 50% van de trailerproblemen al opgelost kan worden als je je houd aan de punten van deze training. Hoor je daar niet bij? Dan ben je in elk geval goed voorbereid en kunnen we je in contact brengen met een specialist die je kan begeleiden.

paard trailerladen probleem steigeren

Waarom nu en niet wachten?

Trailerproblemen komen ontzettend veel voor. Hoe langer het probleem bestaat, hoe moeilijker het wordt om het gedrag van je paard bij de trailer te veranderen.

Voor een vast bedrag permanent toegang tot de waardevolle lessen van de online training Trailerladen

Trackrecord

Waarom zou je de online trailertraining van de FSA volgen?

Online

Vanaf PC, tablet of telefoon

500+

Trailerproblemen (live) opgelost

< 1 uur

En je bent helemaal op de hoogte

70%

Minder stress voor je paard

Veelgestelde vragen

Nee, waarschijnlijk niet. Je gaat wel beter begrijpen waarom iets niet lukt, en wat je kunt doen om dat te verbeteren. De helft van de paarden met een trailerprobleem zal zich direct makkelijker laten laden als je onze aanwijzingen opvolgt, de rest heeft meer ondersteuning nodig.

Dan mag je contact met ons opnemen en kijken we welke specialist bij jou in de buurt zit. Die kan je dan aan huis komen helpen, zodat je optimaal begeleid wordt.

Nee, vanuit het oplossen van probleemgedrag gaan wij ervan uit dat je in eerste instantie altijd met twee personen laadt.

Dan hebben we helaas een simpel antwoord voor je: ga op zoek naar een oplossing. Misschien kun je een keer een andere trailer lenen om te kijken hoe dat gaat, en blijkt het de moeite waard om hem in te ruilen. We snappen dat dit financiële gevolgen heeft, maar niet alles is mogelijk helaas.

Alleen dat wat je oefent kan verbeteren, dus je kunt moeilijk van je paard verwachten dat het trailerladen beter gaat als je nooit oefent.

Echter, door je routine aan te passen en je goed voor te bereiden kan het natuurlijk wel zo zijn dat het beter gaat. Alles wat je kunt doen om je paard te helpen is meegenomen!

Dit is een heel lastig probleem, dat soms wel op te lossen is maar vaak veel tijd kost. Dit onderwerp wordt niet in deze training behandeld, neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.

Heb je nog vragen? Stel ze hier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Freestyle Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders